קארין

פונדקאות בארץ בשביל זוג גייז שהם חברים שלי

זוג חברים שלי רוצים שאני אהיה הפונדקאית שלהם. לי יש שני ילדים ביולוגיים שלי ואני לא נשואה. אני שוקלת את זה ברצינות אבל אין לי את כל המידע שנחוץ לי כדי להבין איך זה עובד לגמרי מבחינת מה הזכויות שלי ומה החובות. הזוג הם זוג גברים שאני יודעת שבארץ עושים להם בלאגן עם פונדקאות אבל אם הם מכירים אותי ואני אותם ואני מסכימה ואנחנו עושים בינינו חוזה מסודר האם עדיין יש על זה איסור? ומה אם לא אשאל אף אחד ואכנס להיריון בכל זאת מה אז יקרה לי, עם העובר ועם זוג החברים שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

קארין הי, צר לי מאוד לאכזב אותך אבל חל איסור ברור ומוחלט על כל מה שאת שואלת ורוצה לעשות. בארץ חוק הפונדקאות מאפשר לעשות הליכי פונדקאות דרך משרד הבריאות בלבד. כל אפשרות אחרת היא עבירה פלילית והיא אסורה. זה מצער מאוד אבל החוק אינו מאפשר לזוג גברים לעשות הליכי פונדקאות. לכן לא תוכלי לעשות עבור חבריך הליך פונדקאות בישראל. אני מאחלת להם הצלחה.