שרונה

זמן התהליך

שלום, כמה זמן לערך אורך התהליך עד לקבלת אישור מהוועדה? כמה זמן לאחר האישור מתחילות ההפריות? האם יש מספר הפריות מוגבל או משך זמן מוגבל אם לא נקלט? אגב, אלו דברים שמעוגנים בחוזה, כלומר יש משמעות לאורך התהליך על הסכום (הסכום שווה למישהי שנקלטה אחרי הפריה אחת ולמישהי שנקלטה אחרי 3? כי אני משערת שיש המתנה בין הפריה להפריה..). תודה וסליחה על השאלות הרבות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

שרונה הי, ממועד הגשת התיק המלא לוועדה ועד מועד החתימה בוועדה, לוקח בממוצע 6-8 שבועות. תלוי בעומס של הועדה באותה עת וכמובן בפגרות/חופשות של הועדה. מיד לאחר החתימה בוועדה מתחילים בסבב החזרות. אישור הועדה מוגבל ל-6 החזרות או 18 חודשים – המוקדם מבינהם. באשר לסכום – אין הבדל באיזה החזרה הפונדקאית נקלטה. אם מועמדת לא נקלטה בהחזרה מסוימת ממתינים ועוברים להחזרה נוספת בחודש הבא או בזה אחריו. בהצלחה, תמר – חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל