לילך

שלום

אני מעוניינת לשמש אם נושאת אך קראתי המון על הנושא אך לא מצאתי תשובות ל מה קורה אם יש היריון חוצ רחמי\.? יש תשלום כלשהו? איך מחשבים שמירת היריון לעקרת בית נניח היא באשפוז או חייבת לנוח בביתה מה עם שמרטפות למשל וכו ? והיות וחרשתי את הפורום מתחילתו ועד סופו נתקלתי במשפט ***פונדקאית לא תקבל פיצוי על פגיעה גופנית כגון איבוד הרחם כתוצאה מהטיפולים או הלידה ??? זה נכון?? ואם יש נזק כתוצאה מהפלה שנניח יש חלילה מום בעובר והרופא מחייב הפלה ואז נוצר נזק לרחם ..אין אחריות על זה ?? אני יודעת שיש ביטוחים וביטוח חיים זה נכלל בתוך זה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

הליך פונדקות מחייב כיסוי ביטוחי - ביטוח חיים וביטוח בריאות, אולם הפוליסות הקיימות בארץ אינן מכסות נזקי עקרות וכריתת רחם. ההורים מתחייבים להרחיב את הפוליסה היה וביום אחד כן ניתן יהיה לרכוש כיסוי ביטוחי לכך אולם במצב הנוכחי הוא שחברות הביטוח אינן מבטחות נזק כאמור. פונדקאית שאינה עובדת מקבלת סכום שהוא בין 2000-2500 ש"ח לחודש במקרה של שמירת הריון. מעבר לסכום זה הפונדקאית זכאית לקופה קטנה של כ 5000-6000 שח לתקופת ההליך ומסכום זה היא תשלום את הוצאות השמרטפות. בהצלחה, תמר - חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל