משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

תשלום מזונות

אמא
אמא

שלום, אבא של בני חייב עפ"י פסק דין לשלם מזונות בכל 25 לחודש, המזונות מועברים דרך הוצאה לפועל (שם 2 עובדות שהן "חברות" שלו...)החייב מפקיד מתי שהוא רוצה וסכומים שונים כרצונו בזמן שבית המשפט קבע 2400 ש"ח צמוד. הגעתי עם פסק הדין וביקשתי מהפקידות לעדכן את התיק שלי על פי פסק הדין אך הן מתעלמות ממני ממש, ביקשתי לעקל לו נכסים ולהעביר הפרשים והצמדות והקרן אך הן לא מוכנות לטפל בי. מה עלי לעשות??? (אין לי אמצעים כלכליים לפנות לעו"ד)תודה

RE:
שלו
עו"ד שלומי באשי

שלום, נשמע לי לא הגיומי שאם קיים חוב בתיק; לא נותנים לך לבצע פעולות גבייה ואכיפה. אני רק יכול לייעץ לך לפנות לאחראי בךשכת ההוצאה לפועל במקום. כמובן שהאופציה הנכונה הייתה לקבל ייצוג משפטי בעניין.