אמא

תשלום מזונות

שלום, אבא של בני חייב עפ"י פסק דין לשלם מזונות בכל 25 לחודש, המזונות מועברים דרך הוצאה לפועל (שם 2 עובדות שהן "חברות" שלו...)החייב מפקיד מתי שהוא רוצה וסכומים שונים כרצונו בזמן שבית המשפט קבע 2400 ש"ח צמוד. הגעתי עם פסק הדין וביקשתי מהפקידות לעדכן את התיק שלי על פי פסק הדין אך הן מתעלמות ממני ממש, ביקשתי לעקל לו נכסים ולהעביר הפרשים והצמדות והקרן אך הן לא מוכנות לטפל בי. מה עלי לעשות??? (אין לי אמצעים כלכליים לפנות לעו"ד)תודה

עו"ד שלומי באשי

שלום, נשמע לי לא הגיומי שאם קיים חוב בתיק; לא נותנים לך לבצע פעולות גבייה ואכיפה. אני רק יכול לייעץ לך לפנות לאחראי בךשכת ההוצאה לפועל במקום. כמובן שהאופציה הנכונה הייתה לקבל ייצוג משפטי בעניין.