בני

הסדר תשלום מזונות לתקופת השירות הסדיר

שלום רב, לבני מלאו החודש 18 והוא מתגייס בחודש הבא. עפ"י ההסכם, דמי המזונות יופחתו לשליש מהסך החודשי עד לתום שירותו הסדיר. שאלתי: האם עליי לשלם את דמי המזונות כרגיל לגרושתי או, להעבירם ישירות לחשבונו של בני? תודה

עו"ד שלומי באשי

שלום בני, הכל תלוי מה כתוב בהסכם הגירושין שאושר. אם לא כתוב כלום בעניי ןזה אזיי ברירת המחדל היא העברת הכסף לידי האם. על מנת להעביר ישירות לילד הדבר תצריך להיות מצויין במפורש.

בני

אכן לא מצויין כלום ובמפורש בעניין ואפעל לפי ברירת המחדל. לאם. תודה רבה לך