רונית

חישוב סכום המדד למזונות

בוקר אור :) החל מיולי 2009 משלם אב בני סך של 2000 ש" לחודש. בהסכם נכתב כי הסכום יהיה צמוד מדד, אך עד היום לא קיבלתי את תוספת הסכום למדד. איך אני מחשבת את הסכום שעליו לשלם לי? (איני מוצאת מחשבון מדד באינטרנט..) תודה מראש

עו"ד שלומי באשי

שלום רונית, בהסכם הגירושין שלך נקבע מהו בסיס המדד. עלייך לקחת בסיס זה שיהיה המכנה ואת המדד העכשווי או החדש לפי הוראות ההסכם לשים במונה ואת התוצאה להכפיל בסכום המזונות.

רונית

שלומי תודב רבה אבל.. באיזה מונה? היכן יש תוכנה שכזו? תודה מראש

עו"ד שלומי באשי

שלום רונית, יש הרבה תוכנות ואתרים באינטרנט לחישוב המדד, אבל את לא זקוקה לזה זו פעולת חילוק פשוטה

רונית

כמה נפלא שאתה מגיב במהירות ניראה לי שפשוט אצור אתך קשר טלפוני לטובת הבנת הליך החישוב :) תודה ענקית סוף שבוע נעים וחם