ולדמיר

מזונות אישה מבעלה החוסה על פי צו

משבעלה אושפז בכפיה בבית האבות בצו,נותרה הגב' רק עם דמי הזיקנה של הבעל בסך 2267 ש"ח. היש לה עילה לתביעת מזונות מבעלה ? אם כן ,עד לאיזו תקרה ניתן?מה קורה ובעלה הסתיר ממנה פרטים אודות רכושו ונכסיו בכלכליים מחד ומאידך גיסא יש לו כעת אפוטרופוס. אודה על תשובתך המהירה

עו"ד שלומי באשי

שלום ולדימיר, ניתן לתבוע את האפוטרופוס לכל דבר ועניין הנוגע לחסוי ולנה מולו תביעה כאילו החסוי עומד מולך. כל נושא המזונות וגם נושא הרכוש ייבדק בתביעות מתאימות מול האפוטרופוס