שחר

מזונות - בת 15.5

אני משלם מזונות לביתי בת ה- 15.5 קרוב לחודש ביתי עברה להתגורר עימי מאחר ואינה מסתדרת עם אימה. ככל הנראה ומסתמן כי ביתי אינה מעוניינת לשוב לבית אימה ומתכוונת להמשיך לגור עימי. מה עושים לגבי תשלום המזונות? האם אני רשאי להפסיק לשלם מזונות? אודה לתשובתכם. שחר

עו"ד שלומי באשי

שלום שחר, אם הילדה אינה מתגוררת אצל אימה והיא מתגוררת אצלך אתה לא צריך להעביר את המזונות לידי האישה אולם עליך לשאת בכל הוצאות הילדה. יהיה נכון לייעץ לך לפנות לבית המשפט ולסדר את זה בהחלטה אבל הדבר הנכון לעדות הוא פשוט להפסיק לשלם ולהגיע לידי הסכמה עם הצד השני שכך יהיה כל עוד היא מתגוררת אצלך.