לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לילי

קביעת סכום המזונות הקבועים

שלום, אני ובעלי בתהליכי גרושין. היינו חיים ברמת חיים יחסית גבוהה,וכעת אני חיה עם הילד ביחידת דיור קטנה עם חדר שינה אחד, בשל המחירים הגבוהים. נאלצתי לרדת ל80% משרה על מנת לטפל בילד, בעוד האב לא נושא בשום חלק מהנטל מצידו,הסדרי הראיה שלו הם רק פעם בשבוע ללא לינה (קטין בן שנה). הילד מתחנך בגן פרטי בעלות 2500 שח בחודש. לאב אין הוצאות מיוחדות מאחר וגר ביחידת דיור מרווחת ליד הוריו. אין לו הוצאות גדולות. היה מרוויח מעבודתו בהייטק 17000 ועוד כמה אלפים מהשתכרות צדדית. גרם לפיטוריו מהעבודה וכעת כנראה מצא עבודה חדשה (לכן טען כי אין לו אפשרות לטפל בילד באמצע שבוע- הקריירה חשובה יותר ממפגשיו עם הילד) אך אין לי הרבה פרטים בנוגע לזה (גם בהייטק) ולא ידוע לי מה קורה עם הכנסותיו הצדדיות שטען כי נסגרו. משלם מזונות זמניים של 3500. שאלתי היא כזו- האם בית המשפט לוקח בחשבון פרמטרים כגון העובדה כי אינו נוטל חלק בטיפול בילד ושנאלצתי לוותר על הקריירה ולרדת במשרה, את רמת החיים שירדה (אני והילד ישנים באותו החדר) , ויפסוק סכום גבוה יותר מהמזונות הזמניים או שמנסיונך זה פחות או יותר הסכום שייקבע לי ?

עו"ד שלומי באשי

שלום לילי, לפי הנתונים שנתת כאן אני בדעה שאת מקבלת מזונות נאים ביותר. באם את יכולה לחתום על הסכם ולהסכים כי אלו יהיו המזונות הקבועים - עשי זאת.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות