משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

חזרה לפורום

שאלה

עדי
עדי

הגרוש הלא נורמטיבי רואה את הילדה פעמיים בשבוע. הוא גם עיתים מתקשר אליי לנייד על מנת לדבר איתה אבל הוא מתקשר באובססיה. 6 פעמים ביום. חשוב לציין שהוא הפסיק ללכת להדרכה כפי שהומלץ, מקשה בכל עניין, מערב את הילדה בדברים שהיא לא אמורה לקחת על גבה ומתקשר באובססיה. אני לא מוכנה שהוא יתקשר אליי לנייד. יש לו פעמיים בשבוע וזה הכל. אני גם רוצה להתנתק ממנו ואני מרגישה שהוא מנסה לשלוט לנו על החיים ואני לא מוכנה לתת לו את זה יותר. אני רוצה הפרדה. יש לו פעמיים בשבוע וזה הכל. מה אני יכולה לעשות לדעתך?

RE:
שלו
עו"ד שלומי באשי(נכתב ע"י: עדי)

שלום עדי, בכל נושא הסדרי הראייה חייב להיות סוג של קשר ותיאום בין ההורים. ככל שאת חושבת שזה חורג מהמינימום או שזה מטריד, את יכולה לפנות בבקשה מתאימה לבית המשפט.