לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קורל

גירושין ומזונות

אם תוכאל לעזור לי גם בקשר לגירושין אני אשמח ואני יספר לך כאן את כל הסיפור: רציתי לדעת אם זוג נשוי רוצה להתגרש קבעו תאריך דיון לחודש ינואר והגשת בקשה הייתה לפני כ4-5 חודשים האישה היא מורדת (ברחה מהבית) ובזמן שהם לא בקשר משהו כבר מאז שהיא עזבה אז לא מזמן היא גילתה לבעלה שהיא בהריון חודש 4 מה הבעל יכול לעשות בנידון אם הוא כן רוצה להתגרש ולא בדיוק מעוניין בילדה ורוצה להמשיך את החיים והאישה מעוניינת רק בקצת כסף שהוא חסך כל החיים שלו והיא אמרה לו שהיא רוצה מזונות ושהוא לא יהיה חלק בבדיקות מי יודע מה ורק כשהילדה תיצא לעולם היא אומרת שיהיה להם על מה לדבר עד אז הוא לא יכול להחליט כלום . והבנתי שלפני שהיא עזבה את הבית היא הביאה לו כדורים שיכולים כנראה להרוג אותו(הוא שמר אותם והם עד היום אצלו כדי להוכיח עם המרשם והכל) אז איך נפטרים מאישה כזאת בקיצור בלי מזונות ובלי ילדה (אם יש אופציה) ואם יש איזשהי זכות לבעל בקשר לאם תיהיה ילדה או לא ובקשר למזונות איך זה יעבוד כי הם רוצים שניהם להתגרש האישה ביקשה והיא מבקשת כתובה גם שזה הכי עצוב.

שלומי באשי, עו"ד

שלום קורל, ספור מוזר. הבעל לא יכול להוכיח אישה לעשות הפלה ועל כן ההריון הוא בשליטתה המוחלטת. אם וכאשר תיוולד הילד היא תוכל לתבוע מזונות. זה שהיא עזבה את הבית לא בהכרח עושה אותה מורדת. לגבי הגט - אתם תנהלו את תיק הגירושין ואם ייקבע כי הזוג צריך הלגרש אז כך יהיה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות