עלאא

אי עמידת המוכר בזיכרון דברים לרכישת רכב

שלום רב, קניתי רכב לפני בדיוק חודשיים, ברישיון הרכב שהיה אז הם הסתירו את מספר בעלים קודמים (קרעו את הנייר בדיוק על המספר ואמרו שזה בגלל סיכות השדכן). אבל המוכר התחייב שהרכב פחות מיד 6. ובזיכרון הדברים שכתבנו רשמנו סעיף בנפרד על כך שהמוכר מצהיר שהרכב פחות מיד 6 והוא חתם על הסעיף הזה ספיציפית. לפני יומיים קיבלתי את הרישיונות החדשות של הרכב ואני רואה שם שהרכב יד 14 !! ולא יד 6 כפי שהתחייב והצהיר ומוכר. כאילו הוא שיקר,ובנוסף זייף את הרישיונות על מנת למכור את הרכב. השאלה שלי, האם הנייר של זיכרון דברים החתום מחייב אותו?והאם אני יכול לתבוע אותו? ולבטל את העסקה ולהחזיר את הרכב ולקבל את הכסף בחזרה (אגב הרכב בחודשיים אלו כמעט לא נסע, פחות מ 80 ק"מ רק!) תודה רבה מראש,

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, על פניו נראה כי נחתם ביניכם הסכם אשר הופר. הפרת ההסכם מהותית ויסודית, באשר לטענתך, לא הייתה רוכש את הרכב לו ידעתה כי הנתונים שלו אינם כפי שהתחייבו שהם בהסכם. בהתאם לאמור תוכל לפעול לביטול ההסכם. כמו שנכון בכל ההתייחסויות בפורום ההתייחסות היא כללית ולא למקה הפרטני שלך, כדי לדעת יותר עליך לבחון את המסמכים ואת האירועים ורצוי לפעול בליווי של עורך דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות