ניר

בקשה להחזר כספי

נרשמתי ללימודי מחשבים בבי"ס ללימודי תעודה במחשבים. שילמתי סכום של למעלה מ-15,000 ש"ח. אורך הקורס חצי שנה אבל אחרי חודשיים נאלצתי לעבור ניתוח רפואי ונעדרתי מהלימודים כל משך המשך הקורס. כאשר שילמתי חתמתי גם על טופס שבו היה רשום שאחרי תחילת הלימודים אין החזר כספי. מכיוון שמדובר במקרה שלא היה תלוי בי ומדובר בבריאות שלי האם יש לי סיכוי בתביעה בבית משפט בכל זאת לקבל את ההחזר למרות שחתמתי על ויתור הכסף? מדובר בסכום כסף גדול מאוד

עו"ד גיל ורגון

ניר שלום, עקב שהותי בחו"ל התעכבה תשובתי - מתנצל. לגבי שאלתך - קיימת בדיני חוזים דוקטרינה הנקראת "סיכול" כלומר כאשר אירוע חיצוני בלתי תלוי מונע, "מסכל" מצד לקיים את החוזה. במקרה כזה "התרופות" החוזיות רבות אבל בהחלט קיימת לך עילה. בכל מקרה בעניין זה הייתי ממליץ לך להעביר את כל הפרטים לעורך דין מקצועי בטרם קבלת מסקנה סופית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות