דניאל

דוח חניה לא הוגן -עזרה בבקשה

לכל הנוגע בדבר שלום אני ממש צריך עזרה! קיבלתי דוח על סך 500 שקלים על חניה במדרכה הדוח לא הוגן מכמה סיבות: 1.החניתי על שטח עפר שאינו מיועד להולכי רגל השטח משובש עם אבנים ובורות . 2.כל הזמן מחנים שם ואין שום שילוט שמורה או מזהיר שהשטח הנו מדרכה. 3.אני מנוי לחניה בתשלום כל הזמן אני משלם ולא מנסה להתחמק אך הפעם לא חשבתי לרגע שאסור להחנות שם. 4.בדוח היה רשום בהתחלה 250 שקל ולאחר מכן מחקו את זה ורשמן 500(כאילו הפקח מחק ושינה את זה) 5.ליד הרכב חנו מכוניות לא במרחק רב ולא קיבלו דוח. 5. הכתובת בדוח לא כל כך נכונה מס' הרחוב שגוי. אני ממש לא יודע מה לעשות ואין לי כסף לשלם דוח כזה אני סטודנט ונשוי טרי וממש צריך עזרה מה אפשר לעשות (צילמתי את זה הרכב ואת מקום החניה) תודה מראש דניאל.

עו"ד גיל ורגון

דניאל שלום, איני עוסק בדיני תעבורה כך שאיני יכול להשיב לשאלתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות