ר.סיני

מכירת חנות בדמי מפתח

לחמותי בת 75 יש חנות בדמי מפתח מזה 40 שנה ומלפני שנתיים היא סגורה כי בעלה היה חולה ונפטר והיא טיפלה בבן חולה נפש עכשיו היא רוצה למכור את החנות ובעל החנות לא מאשר לה בטענה שאם חנות הייתה סגורה מעל חצי שנה לא ניתן למכור במשך השנתיים חמותי ניסתה להשכיר או למכור ולא הצליחה. הם הגיעו לפשרה שישכירו את החנות למשך 10 שנים ב10000 שח והיא תקבל את השכירות חמותי לא מסכימה מה דין במצב כז?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום מר סיני, כל עוד לא ניתן פסק דין של פינוי או פסק דין הקובע שהדייר המוגן אבד את זכויותיו, הוא עדיין בגדר דייר מוגן. על מנת לפעול במהירות ובדרך הטובה, רצוי לקבוע פגישת ייעוץ. דרך צלחה, נאוה מורי, עו"ד