אור שואל

זכויות דייר וותיק בדיור

שלום אם דייר וותיק מאוד בדיור הציבורי מחזיק בשכירות 2 דירות צמודות ורצה בעבר לרכוש אותם ונענה בשלילה שרק אחת אפשר והשניה להשיב. אחר הרבה זמן ביקשו ממנו להשיב דירה בלי קשר לרכישה ובלי הסבר הגיוני או אסמכתא חוקי. הדייר עם כסא גלגלים וסובל מהרבה בעיות בריאות האם הוא נחשב דייר מוגן? תשובת החברה לגבי רכישה נענתה מהסניף ולא קיבל תשובת פוטוקול מהוועדה עצמה. מה עליו לעשות האם לעתור עתירה מנהלית? או לפנות קודם לחברה לקבל מסמכים המעידים על החלטתם ושל הוועדה ואז לעתור לבית משפט? אשמח לעצה טובה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, השאלה אינה נוגעת פורום דמי מפתח, אלא לתחום הדיור הציבורי. על מנת להתייחס אליה יש לבחון את המסמכים והזכויות במסגרת פגישה מסודרת. דרך צלחה, נאוה מורי, עו"ד