לוגי פרסטו

התנהלות מול בעל הדירה

שלום אני דייר,בדמי מפתח מה קורה כאשר אחד מבני ביתו של בעל הדירה מתנהל מולי ( הן בטלפון והן בחלופת מכתבים ) 1- האם זה תיקני ? 2 - האם עלי לבקש מאותו גורם לשלוח לי הסמכתה שאומרת בזאת: שמעתה ואילך הוא רשאי להתנהל מולי ? 3 - במידה ובעל הבית לא נמצא בקו הבריאות או שחלילה הלך לעולמו מול מי אני אמור להתנהל ומה עלי לדרוש שירשם בהסמכתה ( יפוי כוח ? צו ירושה ? אחר ? ( דוגמא :במידה ובעל הבית במצב דימנטי ) בתודה מראש לוגי

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, אין מניעה שנציג מטעם בעל הבית יטפל בענייני המושכר. אתה רשאי לבקש מבעל הבית אישור לכך. בברכה, נאוה מורי, עו"ד