איתמר

שכירות משנה וחלוקת דמי השכירות עם הבעלים

תודה, בהמשך לשאלה הקודמת, ככל ויש לי אופציה להשכיר את הנכס לשוכר משנה, ללא צרוך בהסכמת הבעלים: האם הוא יכול לטיון שהדיירות המוגנת הסתיימה לאור רווח לא סביר למרות שהסכמנו שהוא יקבל 15% האם יש תקדים בנושא? האם השוכר המשנה חייב להיות מאותן מטרות שיש לי בחוזה, למרות שאין חיוב שאומר שהשוכר המשנה חייב לעסוק באותו תחום עיסוקים שמותר לי (למשל חעסוק בהסעדה למרות שלח אסור)

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, 1. בעל הבית אינו יכול לטעון שהדיירות המוגנת הסתיימה לאור ההסכמות שביניכם. 2. שוכר המשנה מוגבל למטרות של השוכר הראשי, אלא אם הוסכם במפורש אחרת. בברכה, נאוה מורי, עו"ד