בן ליפשיץ

העלאת דמי שכירות עקב שיפוץ

דייר מוגן בעסק . עשה שיפוץ יסודי בנכס . האם יש אפשרות להעלות את שכר הדירה המוגן עקב השיפור שנעשה בבית העסק ? אם כן מכח מה..?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, בית הדין רשאי, לבקשת בעל הבית, להעלות מכח סעיף 51 (ב)(4) לחוק הגנת הדייר, אבל תשומת הלב לכך שניתן להעלות את דמי השכירות בעילה זו עד גבול תקרת המקסימום הקבועה בתקנות הגנת הדייר. כך שאם דמי השכירות המשולמים הם כבר בשיעור תקרת המקסימום, אז לא תהיה העלאה מעבר. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד