לוגי גרסקו

יפוי כוח של בעל הבית

האם הדייר,שגר בדמי מפתח רשאי לבקש יפוי כוח מבעל הבית עבור בנו / נציגו במידה ובעל הבית לא יכול לטפל בעינייני הבית חובה ש יפוי הכוח צריך להעשות ע"י נוטוריון או עורך דין או מספיק מכתב מבעל הבית ? מה החוק אומר לגבי הנושא ? בתודה לוגי

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, שאלתך נוגעת לשני עניינים: 1. הדייר יפנה אל בעל הבית בהתאם לחוק. מי יטפל בענייני הבית מטעם בעל הבית זה לא עניינו של הדייר והוא לא זכאי לבקש שבעל הבית יחתום על יפוי כח. אם פנייתו לא נענית הוא יכול לפנות אל בית הדין לשכירות. 2. יפוי כח נוטריוני שאינו נושא הפורום הזה, אבל אשיב לך. יפוי כח שמייפה כוחו של אדם או גוף שאינו עו"ד - חייב להיות נטריוני. בברכה, נאוה מורי, עו"ד