יצחק לסלאו

שכר דירה מקסימלי דירה בדמי -מפתח ?

יש לי חוזה עם דייר בדמי -מפתח בדירה של 3.5 חדרים , בחוזה נרשם שהשכר הדירה המוגן נקבע כמקסמלי הניתן לפי החוק ! 1. היכן אני מוצא באינטרנט מהו השכר המקסימלי המותר לי לגבות מהדייר ? 2. מהו הסכום נכון להיום ? בתודה מראש לתשובה יצחק

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, יש לאתר את שכה"ד המקסימלי ההתחלתי בהתאם לתקנות שהיו תקפות במועד החתימה או במקרה בו כבר לא היו תקנות הקבועות את דמי השכירות המקסימליים, למצוא את דמי השכירות המקסימליים בתקנות האחרונות שקבעו סכומי מינימום ומקסימום, ולהוסיף לשכה"ד הנומינלי האחרון את כל ההעלאות שנקבעו בחוק ממועד הוצאת התקנות עד היום - זה שכה"ד המקסימלי נכון להיום. בברכה, נאוה מורי, עו"ד