חן

כניסת משכיר ללא רשות השוכר

ערב טוב בעוד כשבוע אנו אמורים לסיים חוזה שכירות הודענו לבעל הדירה כי אנו יוצאים שבוע קודם מאחר ומצאנו דירה חדשה אך בעל הדירה התעקש על המשך השכירות. היום טרם מועד הסיום הגענו כדי לנקות את הבית לפני המסירה ומצאנו להפתעתנו פועלים המשפצים את הבית כאשר בעל הדירה לא ביקש את הסכמתנו רציתי לדעת האם ישנה עילה לתביעה ? האם ניתן לקבוע כי מדובר בעבירה פלילית של פריצה ללא כוונת גניבה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום חן, שאלתך אינה נוגעת לפורום זה (דיירות מוגנת). בכל מקרה אם נגרם לכם נזק, אותו ניתן להוכיח, תוכלו לנקוט בהליכים משפטיים. משאלתך אני מבינה שלא נגנב דבר ונחסך מכם לנקות את הדירה. חבל על השקעת מאמצים ומשאבים במקום לא נכון. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד