ענבל

סיום חוזה בחודש הראשון של השכירות

שלום, נכנסנו לדירה לפני מספר ימים וגילינו שיש בעיה רצינית באמבטיה . בעל הדירה לא מוכן לתקן את הבעיה ואנו שוקלים לעזוב את הדירה. האם אנו יכולים לטעון כי לא קיבלנו את הדירה במצב תקין וכי אנו מעוניינים לעזוב מבלי למצוא מחליפים? חשוב לציין שאנו 4 ימים בדירה מתחילת החוזה. תודה רבה, ענבל

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום ענבל, שאלתך אינה נוגעת לפורום זה, שדן בדיירות מוגנת, מה שקרוי בפי העם דיירות דמי מפתח. אתם יכולים לטעון כל טענה שיש בפיכם, השאלה היא מה כתוב בהסכם השכירות שלכם, והאם שכרתם את הדירה במצבה כמו שהיא. האם מדובר בליקוי גלוי או נסתר וכיו"ב. רק לאחר בחינת הוראות הסכם השכירות ניתן יהיה לתת תשובה לשאלתך. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד