אנה

אישור אבהות למשרד הקליטה

שלום, אבא של ילדה שלי בזמנו לא רשם את ילדה בת.ז. שלו. היום ניגשנו למשרד הקליטה ורצינו לרשום את הילדה לאבא ואת אבוב לילדה וקיבלנו תשובה שצריך אישור אבהות מבית משפט. למה אנו צריכים ללכת לבית משפט ונגד מי? אם אני (אמא) ואבא של ילדה מסכימים לכך. מה לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, באופן עקרוני כשקטין יקבל מעמד כתוצאה מרישום האב משרד הפנים / משרד הקליטה דורש ביצוע בדיקת סווג רקמות, מדובר בהליך משפטי , יש צורך בהגשת תביעה בבית המשפט לענייני משפחה, לקבל צו, לבצע הבדיקה בבית חולים ולבסוף לקבל פס״ד הצהרתי הקובע אבהות ומורה למשרד הפנים לרשום את הקטין. יש פס״ד של בית המשפט העליון בו נפסק כי ניתן לבצע רישום אף בלי בדיקת רקמות ויש לבחון אם נסיבותייך מתאימות משכך אמליץ לך לפנות לייעוץ פרטני. חג שמח

אנה

בוקר טוב. הילדה בת 13 כרגע. אמא ואבא מסכימים שנהם שאבא ירשום את הילדה. עדיין צריך לעשות בדיקה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב צריך לבדוק את המכתב ובו הדרישה לביצוע בדיקה ולבחון הגשת ערעור על החלטה. מומלץ לפנות לייעוץ פרטני לבחון את המקרה הספציפי שלך. חג שמח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים