יציאה לחו"ל לאחר תחילת תהליך מדורג במשרד הפנים - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • רותם

    נשלח ע"ירותם 10:57, 27 בספטמבר 2013

    שלום, רציתי לדעת אם אפשר לצאת מהארץ לחו"ל לאחר התחלת תהליך מדורג לקבלת מעמד תושב קבע לבן זוג זר של אזרח ישראלי במשרד הפנים. הכוונה היא לטיולים או לביקורים של משפחת בן הזוג הזר בארצו. תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    09:13, 29 בספטמבר 2013

    שלום רב
    לאחר קבלת אשרה מכוח ההליך המדורג (ב/1) אין מניעה לזר לצאת מישראל לחו"ל כל עוד מרכז החיים נשאר בישראל וכי מדובר רק בביקור בחו"ל או טיול משותף עם בן הזוג הישראלי.
    לכל שאלה או הבהרה אנו לרשותך

    תגובה
מנהל הפורום:עורך דין יהושע פקס

מנהל הפורום: עורך דין יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.