הוכחות לכנות הקשר - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • דוד

    נשלח ע"ידוד 09:13, 16 באוקטובר 2013

    שלום בת זוגי לא מצאת בארץ היא טסה לפני שבועיים. השאלה היא אם אנחנו מתחתנים באוקראינה ואני חוזר לבד לארץ בגלל שכמו שאני יודע היא צריכה לחכות חצי שנה בין ביקור לביקור על ויזת תיירת, כשאני מגיש מסמכים למשרד הפנים כבר אז אני צריך להביא הכוחות לכנות הקשר? אנחנו לא גרנו ביחד חוץ מהתקופה שהיא בקרה כאן וגם זה אצל ההורים כך שאין לי לא חוזה שכירות ולא חשבונות רק תמונות. והאם נותנים לא ויזת כניסה זמנית עד לבירור כל כנות הקשר?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    09:22, 22 באוקטובר 2013


    כשמזמינים בת זוג לאחר הנישואים יש להביא את התעודות מאומתוצ וגם הוכחות על קשר טרם הנישואים ומכתב הסבר.
    דרך נוספת היא הזמנה מראש כבת זוג ללא נישואנם על מנת לבחון את הקר בתנאי אמת בישראל עם מגורים משותפים וכמובן שניתן לאחר אישור הבקשה לצאת יחד להנשא ולחזור יחד לישראל.
    למידע נוסף אנו כאן
    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.