דוד

הוכחות לכנות הקשר

שלום בת זוגי לא מצאת בארץ היא טסה לפני שבועיים. השאלה היא אם אנחנו מתחתנים באוקראינה ואני חוזר לבד לארץ בגלל שכמו שאני יודע היא צריכה לחכות חצי שנה בין ביקור לביקור על ויזת תיירת, כשאני מגיש מסמכים למשרד הפנים כבר אז אני צריך להביא הכוחות לכנות הקשר? אנחנו לא גרנו ביחד חוץ מהתקופה שהיא בקרה כאן וגם זה אצל ההורים כך שאין לי לא חוזה שכירות ולא חשבונות רק תמונות. והאם נותנים לא ויזת כניסה זמנית עד לבירור כל כנות הקשר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

כשמזמינים בת זוג לאחר הנישואים יש להביא את התעודות מאומתוצ וגם הוכחות על קשר טרם הנישואים ומכתב הסבר. דרך נוספת היא הזמנה מראש כבת זוג ללא נישואנם על מנת לבחון את הקר בתנאי אמת בישראל עם מגורים משותפים וכמובן שניתן לאחר אישור הבקשה לצאת יחד להנשא ולחזור יחד לישראל. למידע נוסף אנו כאן בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים