לורן

אוקראינה

יש לי חברה באוקראינה ואני רוצה היא תאבו לביקור בישראל לשבועיים מה אני צריך לעשות בשביל זה???

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

באופן עקרוני אזרחי אוקראינה פטורים מאשרת כניסה כתייר יחד עם זאת, תיירת המגיעה לבד, לבקר "חבר" תהיה חשודה כמעט באופן אוטומטי "בחשש להשתקעות" וכניסתה קרוב לוודאי שתסורב דבר המלווה במעצר במתקן הכליאה "מסורבים" בנתב"ג, גירוש מישראל ואיסור על כניסה ב 10 השנים הבאות.. על מנת להמנע מכל זה מומלץ לקבל ייעוץ פרטני טרם ההזמנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים