ישראל

ברור

חבר שלי אדם לא צעיר יוצא עם עובדת זרה שיש לה ילדה מגבר ישראלי הבעייה היא שיש לה היתר להיות כאן אבל אין לה היתר עבודה ועל כן ככל הנראה היא נאלצת לעבוד בשחור איך יוכל החבר שלי להסדיר את הענין שמשרד הפנים יאפשר לה לעבוד הוא מוכן להתחתן איתה אבל הם חוששים שאם תצא מהארץ לא יתנו לה לחזור

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אם החבר שלך ובת זוגו מנהלים קשר זוגי ״יוצאים״ ניתן לסייע להם!! להזדיר מעמדם כבני זוג במשרד הפנים אף ללא נישואים. העובדה שיש לה ילדה מגבר ישראלי אחר אינה מעלה או מורידה ויש לבחון בצורה פרטנית האם היא זכאית למעמד כלשהו בישראל ( בעקרון ילד לא מקנה מעמד להורה פרט למקרים מיוחדים) צור קשר טלפוני ונסייע לכם עו״ד דור פנק

ברק

זאת עבירה פלילית חתונה לא מזוגיות ואהבה רק כדי שאזרח זר יקבל מעמד של תושב זאת עבירה פלילית ושני הצדדים ישלמו עליה ביוקר

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ברק היקר התגובה שלך נכונה במישור העקרוני אך נדמה שאינה מתאימה לבני הזוג ״שיוצאים״ ומנהלים קשר זוגי אמיתי וכנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים