אורן

שמות פרטייים

אני רוצה אולי להוסיף שם ל-2 השמות הפרטיים שלי. רציתי לדעת מבחינת מעמדם החוקי של 3 השמות הפרטיים: כרגע קוראים לי (לדוגמא) : אורן מישקרובני . משום מה תמיד השם השני שלי מופיע בקיצור : אורן מישק ... + שם משפחה במידה ואוסיף שם אמצעי: האם במכתבים יהיה כתוב לי את כל 3 השמות : אורן נמרוד מישק... או שבעצם השם השלישי יאבד בדרך ? האן אני יכול בפתיחת חשבון בנק או שאר המקומות הרשמיים, לכתוב את סדר השמות שלי בשינוי מסדר השמות בת"ז? למשל: נמרוד אורן מישקרובני ? סתם בשביל העיניין האינטלקטואלי, האם אפשר שסדר השמות בת"ז יהיה שונה מסדר השמות בדרכון? במילים אחרות: האם יש משמעות כלשהיא לסדר השמות הפרטיים? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב סדר השמות הרשמי הוא כפי שמופיע במרשם האוכלוסין, ת״ז , דרכון וכד׳. אם אתה מקבל מכתב מאדם פרטי או גוף שכותב לך מכתב ומקליד בעצמו את התוכן אזי השם יהיה כםי שאותו אדם כתב.. אם המכתב מגיע ממערכת ממוחשבת לפעמים השם השני נקטע.. בגלל אורך השם.. לא ניתן לבחור שבתיעוד רשמי השם יהיה שונה מתיעוד רשמי אחר. אם תחליט לשנות שם השם החדש יהיה הראשון והישן יופיע ברשומות כשם קודם. תוכל לגשת למשרד הפנים מחלקת מרשם ולקבל תשובות רשמיות לשאלותך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים