נאווה

פיליפיני

כיצד ניתן להסדיר מעמד לבן זוג פיליפיני אם הוא נשוי? הם כבר ממזמן לא ביחד, הבנתי שצריך ביטול נישואים, איך עושים את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אזרחי הפיליפינים אינם רשאים להתגרש שכן זה מנוגד לחוקה שלהם. ישנו הליך משפטי המכונה אנולמנט - ביטול המישואים מעיקרם והעילה המרכזית היא אי כשירות פסיכולוגית של אחד הצדדים. הליך נוסף הוא ליגל ספריישן - פרידה בחסות בית המשפט. מאחר ותופעת זיוף המסמכים נפוצה בפיליפינים ממולץ לאתר עו״ד מנוסה עם הוכחות. בהצלחה

נאווה

האם אתה מטפל בנושא או יכול להמליץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

צרי עימנו קשר טלפוני

ברק

כמו שהבנת, אם הבן זוג שלך נשוי למישהי אחרת לפני הכל הם צריכים להתגרש וזה לא פעולה שקשורה למשרד הפנים הישראלי, אלא לפיליפיני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים