יוסי

שלום דור פנק אני יתחיל ויספר קצת על עצמי אני בן 28 ויוליה בת 24 התחלנו ופתחנו תיק של חיים משותפים מלפני שנתיים. עברנו את כל התהליך של הצגת מסמכים לשכת קשר וראיון היו לי תיקים פתוחים במשטרה שלאחר מכן קיבלנו תשובה שבמידה ויהיה בכלא היא תצטרך לעזוב. קיבלנו את הויזה של הב1 לאחר מכן נסענו לאקוודור להתחתן ולטייל במשך חצי שנה שחזרנו הלכנו למשרד הפנים לשינוי של נשואי ולא חיים משותפים וזה עבר לבירור של חצי שנה לאחר מכן קבעו לנו פגישה למסמכים חדשים ולאחר מכן הראיון הגענו לתאריך של הראיון והראיון ממש היה ארוך וקשה ממש יצאתי משם מתוסכל מהשאלות למה לנו קנינו טבעות למה יוליה לא שינתה את שם משפחה למה לא עשינו מסיבה בישראל או באקוודור אני חושב חלק מהתחשובות לא נענו אותו הדבר . בגלל יש לי תיקים מב'ד היא אמרה ששוב צריך לבדוק גם אותם ולהגיע שוב עוד חודש אני מאוד מאוד מאוד פוחד !! יכולים לגרש לי אותה בגלל השימוע ? למרות שעבנרו כבר שימוע אחד ! במידה והיא מגורשת באמת יכולים לערער והצליח או שזה כמעט אבוד להיכנס איתם לבתי משפט מה שבטוח אני לא מתכון לוותר בחיים ואם אישתי מגורשת זה בעצם שגירשו אותי

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב יש פה שני דברים שצריך לבדוק, אם יש מב"ד יש נוהל מיוחד בנושא וניתן לסרב בקשה רק אם צפוי מאסר בפועל בקרוב. אם לא מאמינים לקשר הזוגי זה כבר עניין רציני יותר. ממלץ לכם להגיע לייעוץ פרטני כדי שנבדוק את כל האפשרויות , כעו"ד אני יכול לבקש את העתק השימוע שנעשה לכם לבדוק אם היו אי התאמות בתשובות ולהעריך את הסיכויים. אנו פה לרשותך לכל שאלה או הבהרה נוספת דור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים