אולג

בדיקת אשרת כניסה לארץ

לפניכשנתיים ההורים של אישתי נתקלו בנוכלים, ושמו להם ויזות עבודה מזוייפות, הן נעצרו במשרד הפנים וסולקו מהארץ, איך ילברר לכמה זמן ומתי הם יוכלו להיכנס לארץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

באופן עקרוני מי שהורחק מישראל לא יכול לשוב לישראל לפחות 10 שנים ושמו מוכלל ברשימת מוגבלי הכניסה לישראל. כמובן שאתה רשאי לגשת ללשכה הקרובה למקום מגוריך עם העתקי דרכונים שלהם ולהגיש בקשה להכניסם לישראל אף לפני מועד זה תוך צירוף מכתב הסבר על מה שאירע בעבר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים