אזרחית

כניסה לישראל

במהלך שהותי בבריטניה הכרתי בחור מקסים ממוצא איראני (אינו יהודי). בדרכונו מצוין ״איראן״ כמקום לידה. משפחתו היגרה לפני שנים רבות לבריטניה, ויש לו בנוסף אזרחות בריטית. רציתי לדעת האם יש חשש להגבלת כניסתו לישראל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, באופן עקרוני עלייך להזמינו מראש בהתאם לנהלים הרלוונטיים שכן גם בן זוג שאינו יליד מדינת אוייב עלול למצוא עצמו מסורב כניסה מסיבה כזו או אירת כאשר הנפוצה היא חשש להשתקעות. כאשר הוא מוזמן מראש טרם כניסתו לישראל נערכת בין יתר הבדיקות אף בדיקה בטחונית. במקרה כזה מומלץ להיות מלווה בעו״ד במהלך ההליך כולו על מנת למנוע אי נעימויות או סירוב כניסה בכניסה לישראל. בהצלחה, עו״ד דור פנק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים