הדס

תוקף דרכון פחות מחצי שנה

אני טסה לוינה דרך יוון לחמישה ימים ותוקף הדרכון שלי עד חודש יוני. האם אני חייבת להוציא דרכון חדש בשדה התעופה או שאוכל לטוס?

עו"ד יהושע פקס

הדס שלום, זו שאלה שנשאלה לפני כמה ימים פה בפורום. את יכולה לטוס אבל, מומלץ שהדרכון יהיה בתוקף של חצי שנה, וזה לא משנה מאיזו מדינה ולאיזה מדינה את טסה, ישנן מדינות אשר רואות בעיה בכניסה לשיטחן עם דרכון שתוקפו עומד לפוג בשישה חודשים הקרובים. עדיף לך לגשת למשרד הפנים ולחדש כדי שלא תתקלי בבעיות במעבר גבול. יש אפשרות לחדש את הדרכון בנוהל מזורז בתוספת תשלום, ואפשר לחדש גם בנתב"ג אך שירות זה כרוך בעלות כספית די גבוהה. ניתן לראות מידע נוסף במשרד הפנים. בברכה, יהושע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים