• 4 באפריל 2013

    הגשת מסמכים לאחר חתונה אזרחית..

    היי!
    נישאתי לבן זוגי שהוא עובד זר מניגריה בקפריסין.
    אילו מסמכים עלינו להגיש למשרד הפנים?ומה עלינו לקבל כי הייתה לו ויזת עבודה כבר.האם צריך לשם כך עו"ד?והאם אני צריכה לגשת לבד לשנות סטטוס?תודה ויום טוב,כרמית:)

    4 באפריל 2013
  • מנהל הפורום עו״ד דור פנק 4 באפריל 2013

    הגשת מסמכים לאחר חתונה אזרחית..

    שלום רב
    ראשית ברכות לרגל נישואיך
    יש לקבוע תור ללשכה הקרובה למקום מגוריך ולהציג את תעודת הנישואים כמו גם להגיש בקשה לאשרה לבן הזוג לאור הנישואים.
    לא ציינת באיזו עילה קיבל בן זוגך אשרת עבודה מסוג ב/1 , במידה וזו אשרה שניתנה לאחר הכרה בחיים משותפים תוכלו לבקש שדרוג המעמד.
    במידה וזו אשרה מוגבלת לתחום ספציפי יש לדרוש שעד להחלטה בבקשה החדשה לא תבוטל אשרתו.
    יש להציג מרכז חיים והוכחות על קשר זוגי קודם הנישואים, מסמכים מאומתים ולעבור שימוע.
    עם קבלת הבקשה ישתנה מצבך האישי ל ״בבירור״ ולאחר 6 חודשים ירשמו הנישואים.
    לשאלתך האם יש צורך בעו״ד כל מקרה לגופו את מוזמנת לייעוץ פרטני על מנת שנבחן את עניינך.
    בהצלחה

    4 באפריל 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?