עו"ד אהובה יאנקונסקי

אזרח אוסטרי שויתר על האזרחות הישראלית, יש לו עדין את ת.ז. הישראלית שלו.

הוא רוצה למכור את דירתו בישראל שרשומה על שמו בהתאם למס' ת.ז. הישראלית שלו.'

עו"ד יהושע פקס

בוקר טוב, אם הוא ויתר על אזרחות ישראלית לא ברור כיצד יש לו תעודת זהות? האם הוא תושב קבע בישראל? נראה כי השאלה נוגעת יותר לנושא מקרקעין ונדל"ן ולא הגירה לישראל ועניינים של משרד הפנים. זה מורכב, במקרה הזה צריך לשוחח בטלפון, אוכל לתת תשובה לאחר שאבחן את הנושא לעומק. הוא מוזמן ליצור קשר 03-3724722 office@lawoffice.org.il בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים