ליה

חידוש דרכון

אחי היגר לפני 10 שנים לארה"ב והבת שלו נולדה שם. לבת שלו יש דרכון אמריקאי והוציאו לה גם דרכון ישראלי. הם הגיעו לביקור בארץ והם רוצים לחדש את הדרכון שלה כי פג התוקף שלו אבל יש סיכוי שעד שישלחו את הדרכון החדש ממשרד הפנים הם ייאלצו כבר לחזור לארה"ב. מה קורה במצב כזה? האם ניתן לשלוח בדואר דרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

פנו ללשכת משרד הפנים הקרובה ובקשו דרכון חדש, ניתן לאשר לאדם אחר לאסוף את הדרכון. בהתאם ליוק אזרח ישראלי חייב להכנס ולצאת מישראל רק בדרכונו הישראלי. הנפקת דרכון אורכת עד 7 ימים ואם תסבירו את הדחיפות אני מעריך שיסייעו לכם , אם אינכם מרוצים מתשובת הפקיד המטפל פנו למנהל הלשכה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים