טל

שימוש לא בצדק בצ'ק ביטחון

שכרתי דירה וביום פינוי הדירה ביצעתי שטיפה במים לרצפת הפרקט. נעשה נזק קל מאוד באחת הפינות לפרקט. הסכמתי לשלם פיצוי ובעל הבית החליט על דעת עצמו שגובה הפיצוי יהיה בסך 800 שקלים. לפי דעתי הסכום שחושב ללא שום גורם מקצועי הינו גבוה שכן הנזק הוא מינורי ובדירה של 20 מ"ר זה מכסה כחצי מעלות הפרקט. לאחר שניסיתי להציג את עמדתי התעצבן בעל הבית והחליט לעלות את הסכום ל-1500 שקלים. הרגשתי מרומה ורציתי לפנות לגורם מקצועי שיאמוד את הנזק. לאחר תקופה של מספר חודשים שהעניין לא התקדם בעל הדירה החליט על דעת עצמו להפקיד את צ'ק הביטחון בסך 10,000 שקלים. אשמח לקבל ייעוץ לגבי האמצעים שעלי לנקוט בשלב זה. תודה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לאחר ששיק הופקד - יש להגיש התנגדות ללשכת ההוצאה לפועל ולטעון את כל טענותיך. רצוי שהכל יהיה מגובה בהתכתבות בכתב עם בעל הדירה. בהצלחה,