פירולו

תקופת אופציה

היי , האם השורה הבאה אומרת שיש לשוכר אפשרות להאריך את תקופת השכירות גם אם המשכיר לא מעוניין בכך ? לצדדים ניתנת בזאת האופציה להאריך את תקופת השכירות במושכר ל-12 חודשים נוספים . (להלן "תקופת האופציה") . במידה והשוכר יהיה מעוניין להמשיך לתקופת האופציה יהיה עליו להודיע למשכיר על כך בתקופה של חודשיים ימים לפחות לפני תום תקופת השכירות

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אופציה בד"כ הינה בידי השוכר. גם מנוסח שצירפת עולה- כי לשוכר יש אפשרות להודיע על מימוש האופציה חודשיים מראש. ועל כן התשובה הינה כן. בהצלחה,