עופר

סיום חוזה שכירות

לפורום שלום.חוזה השכירות שלי אמור לפוג בעוד חודשיים .ואני עומד לעבור לבית שרכשתי .הודעתי לבעלי הדירה שאני לא ממשיך בשכירות ושרכשתי בית ושהדירה שרכשתי פנויה .בעלי הדירה שאני גר בשכירות מצאו שוכר והם רוצים שאני אפנה להם את הדירה ליפני הזמן. האם אני אמור לחתום עם בעלי הדירה הסכם חדש על פינוי ליפני הזמן.יש לציין שאצל בעלי הדירה יש כמה צ"קים פתוחים לביטחון אודה לתשובה מהירה . בתודה מראש עופר.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רצוי לחתום על נספח בו יצוין כי אתה מפנה את הדירה לפני השמן אין חובות וכי הבטחונות יוחזרו אליך ואין טענות לצדדים. בהצלחה,

עופר

אני מעוניין לקבל החזר על תשלום שכירות על חודש שאני מפנה ליפני הזמן ששילמתי עבורו איך אני מבטיח קבלת החזר על דמי השכירות ששילמתי אודה לתשובה בתודה עופר.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רצוי במעמד החתימה על הנספח לסגור את כל ההתחשבנויות בין הצדדים. בהצלחה,