א

הפרת הסכם

הפרת הסכם חוזה שכירות שלום רב, חתמתי הסכם דירה לשוכר לתקופה של שנה ואם אופציה לשנה.השוכר בדק וראה את מצב הדירה ואישר את ההסכם,לאחר כניסתו לדירה נציין (תקופת שהיותו ליומיים ואז החליט שאננו מעוניין להישאר בדירה ומבקש את התשלומים שהתקבלו (בעבור חודשיים מראש)אציין עוד שהוא לא חתם לי על ההסכם ואת זה ראיתי אחרי כניסתו והכל בתום לב מה עליי לעשות ?לפי ההסכם המשכיר מחוייב לתקופה של שנה האם עליי לתבוע את התקופה?והאם ההסכם בתוקף בהעדר חתימה? תודה מראש אריאלה

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

אריאלה שלום בהיעדר חתימה על ההסכם את נמצאת בבעיה. תמיד חשוב להקפיד קודם לחתום על הסכם ואז למסור מפתחות לדירה. כמובן שגם ההסכם צריך להתייחס לעניין היציאה לפני הזמן וכו'. אם השוכר לא מסכים לחתום על ההסכם ופינה הדירה - עצתי לך, חפשי שוכר אחר ותתנהלי איתו נכון הפעם, כשהחוזה יכלול בתייחסות למגוון אפשרויות ותרחישים. בהצלחה, www.behore.co.il