מנהלי הפורום
פשפשי מיטה בדירה שכורה
לפני חצי שנה נכנסתי לדירה שכורה הדירה הייתה נראית במצב סביר דירה ישנה, לא משהו שניקיון לא יפתור! את הדירה קיבלתי עם ארון ומיטה ישנים מאוד עם הזמן התחלתי להבחין ביצורים קטנים על המיטה ולא ידעתי להבחין במה מדובר ראיתי אותם מטיילים מדי פעם על הקיר ובין חריצים ופינות ביקשתי את אישור בעל הדירה לזרוק את המיטה וקיבלתי את האישור זרקתי את המיטה והמזרן וקניתי חדש ועדיין יכולתי להבחין בהם מטיילים מדי פעם בבית ובסל הכביסה לאחר בירורים עם מדביר הבנו שמדובר בפשפש המיטה ביקשתי מבעל הדירה הדבקרה וקיבלתי אך כנראה מאוחר מדי הבית היה נגוע וכלו בפשפש המטה כבר מזמן כל השקעים בפנים היו מפוצצים בהם מאחורי הארון ובין סדקי הקיר מיותר לציין שכל הציוד האישי שלי נדבק בטפיל כל דבר מעץ וכל דבר מבד...ספת חלון שולחן מזנון תמונות קיר שטיחים ובגדים את הבגדים כולם לקחתי למכבסה כדי להשמיד את הטפיל בחום אחרי ההדברה חזרתי הביתה ועדיין יכ ולתי להבחין בהם על החלונות מאחורי הווילון והרצפה הפכה שטיח של פשפשים וכתמי צואה שחורים ומוזרים בכל הקירות...,נאלצתי לנדוד בין בתים של חברות כי לא יכולתי להיות בדירה מבחינה נפשית אינני מסוגלת לחיות בבית שכזה בלתי אפשרי לנהל חיים עם רהיטים נגועים זה מתפשט בצורה מפחידה הודתי לבעל הדירה על הנסיון שלא צלח וביקשתי לעזוב את הדירה בטענה שקשה לי נפשית ומנטלית לחיות בזוהמה שכזאת כמובן שציינתי בפניה שכל הציוד האישי שלי וכל הרהיטים שלי נזרקים לפח ואני יוצאת מהדירה בלי כלום ונאלצת להתחיל הכל מאפס ולקנות הכל מחדש נזק כלכלי שלא יתואר הסכמתי לקחת זאת על עצמי ולהפרד כידידים אבל נתקלתי בתגובה מאשימה ותוקפנית ודרישה לתשלום של חודשיים שכירות כתנאי יציאה למרות שאין סעיף שכזה בחוזה השכירות.... מפאת גילה המבוגר של בעלת הדירה איני רוצה להיכנס לעימותים רק רוצה אתה צקים ולעוף משם אבל כנראה שזה לא אפשרי מה אני יכולה לעשות אני מרגישה שנעשה לי אבל נוראי איבדתי הכל חשו ב לציין שאני בחורה צעירה ועובדת קשה כדי לקנות כל דבר קטן שיש לי בדירה השכורה האם יש עילה לתביעה מצידי למרות שאני זאת שנאלצת לעזוב את הדירה בחוסר ברירה??