משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירהוצאת דייר חריג מדירה שכורה לפני תום החוזה

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

הוצאת דייר חריג מדירה שכורה לפני תום החוזה

א.
א. נ.

שלום, אני משכירה דירה לאישה שעשתה רושם טוב ואף אם לילד. אני גרה בבניין בו השכרתי לה את הדירה. לדאבוני במשך כמה חודשים התנהלה והתעצמה תנועה ערה של גברים אותם היא אירחה וזה גורם לי לאי נוחות רבה. סגנון לבושה החושפני והצועק לעתים בלווי כמה גברברים גרם לכך שהשכנים התחילו להתקשר אלי ולהגיד שזה פוגע בכבודם ובחינוך ילדיהם. לבי אתם והדבר נכון גם לילדי שלי. מסתבר כנראה מתנהלת כנערת "זוהר" סוג של אושיה חברתית בסגנון שפוגע ברגשותיי בעידוד משפחתה ואף מחצינה עצמה ומייחצנת עצמה באופן מקצועי או סמי מקצועי. יש לי מלוא האינפורמציה אם אפשר להגיד "הוכחות" לגבי הפרסומים הפרובוקטיביים שלה ברשת ומידת העיסוק הציבורי. ביקשתי ממנה לצאת מהדירה לפני תום החוזה. אמרתי לה שזה מטעמים אישיים שלי (כלכליים בריאותיים) הכול בלי לפגוע בה . היא מצאה דירה חלופית ואמורה לצאת תוך כשבוע. בחוזה לצערי לא הכנסתי סעיף של יציאה מוקדמת. כעת היא מתחילה לבקש כספים כפיצויי ועבור ההובלה. הסכמתי! הסכמתי לסכום של כמה אלפים. הסברתי לה שזה הרבה מעבר למחיר הובלה אמיתי אך אני הולכת לקראתה. פשוט לחיות באווירה כזו זה מצב שגורם לי עוגמת נפש רבה! איך אוכל להגן על עצמי מלחצים לעוד כספים או מסירוב שלה לצאת (אחרי שהסכימה וקבעה עם מוביל). כיצד להפסיק השתלשלות לא נעימה. אולי תביעות חוזרות ונשנות ממנה אולי לחץ חברתי כלפי וכדומה בישין מרעין ?