מנהלי הפורום
פינוי דירה בגלל רטיבות
הבית אותו אני משכיר נפגע בסופה, חדרו מים לתקרות ולמערכת החשמל, החלתי את התיקונים מיד, כל הגג הוחלף וכך גם מערכת החשמל. השוכרים דרשו פיצוי מיידי, אמרתי שנדבר על כך, אך כרגע אני עסוק בתיקון הנזקים באופן מיידי. בהמשך הם פנו אלי בדרישות כגון החלפת חלונות שלא נפגעו, כך שיתאימו לטעמם. הסכמתי לכך ואף הזמנתי את ביצוע העבודה, בהמשך הם הודיעו כי הם רוצים החלפת מקלחת, הודעתי להם כי אין בדעתי להתעסק בכך אך מוכן אני לתת להם פטור מתשלום של שלושה חודשים (שווה ערך ל 15900 ש"ח) ולבצע את השינויים לפי ראות עיניהם. הם חזרו אלי בתשובה כי החליטו לעזוב מיד כי בריאות ילדיהם דורשת זאת. אמרתי להם כי אני מכבד זאת וכי הבריאות מעל לכל, הם חייבים בהודעה מראש של שלושה חודשים על פי החוזה, כמו גם צביעת הבית והחזרתו כפי שנמסר להם. מאחר והשוכר הקדים תשלום הודעתי כי אני פוטר אותם מיתרת התשלום הווה אומר תשלום של כחודשים שכירות, השוכרים מתרעמים ורוצים לקבל את כל כספם חזרה, וכמובן שלא לשלם עבור תקופת ההודעה מראש. כך שלמעה הם מפרים חוזה ויוצאים ללא כל עלות, ואילו עלי נופל כל נטל העליות הנגרם בגין עזיבתם המיידית. מה פוסק החוק במקרה זה?