אורית

שכן שמפריע לשוכרים

שלום, ברשותנו דירה בבניין 3 קומות שאנחנו משכירים. השוכרים מתלוננים שהשכן שלידם - שהוא היסטרי בענייני נקיון - מתייחס אליהם לא יפה, מתלונן על נקיון המדרגות, מאשים את הילדים שלהם על לכלוכים שיש במדרגות, לוקח להם את העגלה אם משאירים אותה בחדר מדרגות, בקיצור מטריד. הוא נשמע שמאבד מהשפיות שלו, תמיד התלונן בעבר אבל הפעם בגסות רוח! 1. האם חוקי? ליבי עם השוכרים אבל האיש פשוט לא שפוי... 2. אני מפחדת שהם יעזבו את הדירה בגללו ואז ייגרם לנו גם נזק כלכלי. מה נכון לעשות? להמשיך לדבר איתו? אם כי קשה - הוא פשוט חושב שהוא צודק ולא מקשיב. לאיים? לשלוח לו מכתב מעו"ד? תודה רבה!!!

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום אורית תמיד מומלץ להתחיל מהקל אל הכבד. כלומר בתחילה לנסות לדבר איתו - לראות אם יש עם מי לדבר.אולי יש בן משפחה שאיתו ניתן לשוחח. שלב שני לשלוח מכתב של עו"ד. בהתאם לתגובה - יש להמשיך את הטיפול - ולהשתדל לצמצם איתו מגע באופן כללי. בהצלחה, www.behore.co.il