משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירבעל דירה נוכל-תשלום בגין ליקויים בדירה

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

בעל דירה נוכל-תשלום בגין ליקויים בדירה

אני
אני

שלום, נכנסתי לדירה לפני חודש וחצי, החלפתי מישהי תחת חוזה עם שותפים. בעל הדירה מכסה את עצמו בחוזה בגין ליקויים צנרת חשמל וכל מה שיגרם לנכס נכנסתי לדירה שהייתה כבר עם שותפים והודעתי לבעל הדירה שאני לא יודעת מה הליקויים ואם יש את זה אני יוכל לדעת תוך כדי ואני לא אחראית על מה שהיה הוא ענה שיהיה בסדר. אחת השותפות עוד בטרם כניסתי התלוננה על ריח של ביוב כעבור חודש וחצי שאני גרה נהיה לי הצפה בשירותים. בעל הדירה נתן לי לדבר עם אינסטלטור שלו ובסוף הם תיאמו ביניהם ביום שאף אחד לא היה בדירה וטענו שיש סתימה בשירותים בגין מגוונים- שימוש לא ראוי. אני לא זורקת מגוונים לאסלה כך גם השותפות אומרות (ואין לדעת) והוא ניתק לי את הצנרת ליממה כי החסימה רצינית וצריך לבוא עם מכונה שהוא לא הביא מראש מוכן. הייתה עוגמת נפש כי לא יכולנו להתפנות לשירותים ולא להתקלח יום למחרת שיחררו את הסתימה לאחר שהביא את המכונה (שעה עבודה). בעל הדירה אמר בסיום שאנחנו חייבות לשלם 2000 שח כי זה מה שעלה לו אינסטלטור שלו על יומיים עבודה (כי הוא לא הביא ציוד מתאים מכונה כבר באותו יום). המחיר מופרז ואין חשבונית לא הסכמנו לשלם לכן הוא הודיע על פינוי תוך 60 יום. האם יש חוק שמגן עלי? מלבד לעוגמת נפש שאני חווה כרגע