אלון

מי לעשות אם רוצים לחתום לשנה נוספת מול קונה הדירה

החוזה שלי מסתיים בעוד כחודשיים. בימים אלה הדירה נמכרת. אני מעוניין להאריך לשנה נוספת אבל לא ברור לי איך אני עושה את זה ומול מי. אני רוצה לחתום כבר עכשיו בתנאים שסוכמו אבל מול בעל הדירה החדש החל ממועד פקיעת החוזה מול בעל הדירה הנוכחי. איך לעשות את זה בשלב זה שהבעלים הוא עדיין בעל הבית הנוכחי והבעלים העתידיים בעוד חודשיים עדייו לא בעלי הנכס.

תומר פרלמן, עו"ד

אלון שלום, במצב דברים, בו הנכס המושכר נמכר במהלך תקופת השכירות הקבועה בהסכם, הרי שהרוכש/ הבעלים החדש של הנכס וכן המשכיר מחויבים לקיים את ההסכם אשר נחתם בין המוכר/הבעלים הקודם לבין המשכיר. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.