פינוי מושכר משוכר שמקשה
יש לי שוכר שסיים את זמן החוזה, אך בנתיים ממשיך בע"פ, משבוע שעבר עדיין לא שילם לחודשים הבאים. כעת אני מוכרח למכור הנכס כדי לזכות בפטור ממס שבח (יש לי שנה וחצי מקניית הדירה השניה/חילופית) אך הגברת מקשה באופן נורא עלי להראות את הדירה, פשוט קשה לה לארגן את הדירה.
שלום. אנחנו משכירים דירה וקשה לנו לשלם אל הדירה. לפני שלושה חודשים כבר אמרנו שאנחנו רוצים לעזוב החוזה שלנו נגמר ב23.05 וכל השלושה חודשים הבנו אנשים לראות את הדירה. ובעלת הדירה על כל בנאדם אמרה לא. לא מתים לי, אני קובעת מי ניכנס ומי לא. ככה היא משך אותנו שלושה חודשים. כשבסוף ממאנו מישהו שמאתים לה פחות או יותר. היא אומרת להם שהיא סוגרת איתם חוזה חדש ולא ממשיך חוזה שלנו. במקום 3700 רוצה שהם יתחילו לתת לה 3900. ועוד אומרת לנו שאם אנחנו רוצים לעזוב זה יקרה ב15 לחודש המדובר או שנשלם לה על עוד שבוע וניצה בתום תאריך החוזה. אין לנו אפשרות לשלם ככה. כי היא מחליתה שהיא רוצה שהדיירים החדשים יכנסו לדירה אל חשבוניינו ולא חשבונה כי חא מאתים לה שהם יכנסו ב23 כשנגמר חוזה שלנו. מה אליי לעשות? זה מכניס ללחץ כי אני נישארת בחוסר עונים, בהריון ואם ילד קטן על הידיים מנסה למצוא דרך לגור איתה הכל יפה אבל היא כל הזמן מתנגדדת ואומרת לנו שאנחנו לא אנשים ביחלל שיגודו מתי הם יכולים לצאת ולעגיד מי יכנס לדירה
שאלות נפוצות:
שיר ש
נעמה אביגיל
אנונימי