יפית

צביעת דירה בתום סיום החוזה

שלום רב, בעל הדירה הכניס סעיף בחוזה שעלינו לצבוע את הדירה בעת סיום החוזה. אנחנו לא קיבלנו דירה צבועה כאשר נכנסנו. האם אנחנו חייבים בכל זאת לצבוע את הדירה? אודה לתשובתכם.

עו"ד תומר פרלמן

יפית שלום, הסכם שכירות הינו מסמך בעל תוקף משפטי המבטא את הסכמות הצדדים להסכם. על אף שבחלק מהסכמי השכירות קיימים סעיפים המנוגדים לחוק משכך הרי שאלה בטלים מעיקרם, אין החוק קובע כי האחריות לצביעת המושכר תחול על השוכר או על המשכיר ולכן ככל שבחוזה השכירות שנחתם בין הצדדים קיימת התייחסות ספציפית לנושא זה , יש לפעול בהתאם לקבוע בהסכם השכירות, ובעניינכם לצבוע את המושכר. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.