חן

חשד לבעיות בארון חשמל ביחידת דיור.

היי, אני משכירה דירה שהיא חלק מהקומה השנייה של בעלת הבית שלי ביישוב כוכב יעקב. הבוקר הרמתי את הפיוז הראשי בארון חשמל שלי (ששם, כמובן, נמצא המונה שלי) שנמצא בבית שלי. לאחר כמה דקות בעלת הבית שלי שולחת לי הודעה אם קפץ אצלנו הפיוז בחשמל.. רציתי לשאול, האם יכול להיות מצב שהארון חשמל שלי מחובר לחשמל אצלה בבית? ובאותה הנשימה, יכול להיות שגם המונה של כל הקומה השנייה שלה מתרכז אצלנו במונה? אשמח לתגובתכם המהירה.. תודה רבה.

עו"ד תומר פרלמן

חן שלום, את שאלתך את צריכה להפנות לאיש המקצוע המתאים (להנחתי חשמלאי) שיגיע למקום ויבחן את הדברים. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.